معرفی برترین کادر پرستاری 6 ماهه نخست سال 97

17 ارديبهشت 809

زهرا آبیاتی، مدیر دفتر پرستاری بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی(ره) : پرستاران خط مقدم گیرنده خدمت و اعتلای خدمات پرستاری و سر لوحه واحد دفتر پرستاری هستند و بی شک تقدیر از تلاش چشمگیر و شبانه روزی پرسنل پرستاری از وظایف این واحد است.

ارزیابی عملکرد بر اساس چک لیست های تدوین شده،  صورت می گیرد و در این فرایند آیتم های مهارت ارتباطی و حرفه ای، مشارکت در اجرای مباحث اعتبار بخشی، بهداشت محیط، کنترل عفونت، شرکت در کلاس ها و اردوهای آموزشی، همکاری های بین بخشی، مراقبت ایمن و به موقع و مناسب، محتوای کیفی گزارشات پرستاری، ارائه انتقادات و پیشنهادات موثر از مهمترین آیتم های این چک لیست است.مسلم است که رضایت مندی 97 درصدی بیماران از کادر درمانی و پرستاری مرهون زحمات بی شائبه این قشر ارزشمند است و تفاوت های بسیار اندک افراد را از یکدیگر متمایز می کند که امیدواریم در آینده بسیارنزدیک خدمات ارزنده پرستاری دربایگانی افتخارات بیمارستان آیت ا...یثربی(ره) جاودانه گردد.بر اساس ارزیابی عملکرد دفتر پرستاری اسامی برترین کادر پرستاری 6 ماهه نخست سال 97به شرح زیر اعلام می گردد:

تقی زاده