تاریخچه و معرفی هیئت مدیره

ورود شما را به وبسایت بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی خوش آمد میگوئیم .

200

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) متعلق به موسسه محب سلامت کاشان و زیرمجموعه بیمارستان های زنجیره ای محب و هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.

این بیمارستان در زمینی به مساحت 26000 متر مربع و با زیربنای 12000 متر مربع احداث و در سال 1395 با حضور جناب آقای دکتر سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد بهره برداری قرار گرفت.

خط مشی و ارزش ها

• یکپارچگی و همدلی

• ثبات در ارائه خدمات

• راستگویـی و شفافیت

• بیمــــار محـــوری

• یادگیری و دانش افزایی

معرفی اعضای هیئت مؤسس بیمارستان
    moassas
    معرفی اعضای هیئت مدیره بیمارستان

اعضای هیئت مدیره موسسه محب سلامت کاشان شامل : مدیرعامل ، رئیس واعضای هیئت مدیره  بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی (ره) کاشان

modire

"ما محیطی فراهم آورده ایم که بیمار احساس بیماری را تا حد امکان فراموش نماید. "

محوطه سازی زیبا با طراحی فضای سبز مناسب به منظور افزایش آرامش بیماران، طراحی داخلی ویژه و همچنین استفاده از رنگ های روح بخش و ایجاد محیطی آرام و دلنشین به منظور کاهش استرس و آلام مراجعین، وجود اتاق های تک تخته و دو تخته با سرویس های بهداشتی اختصاصی و ارائه خدمات با هتلینگ ویژه و تجهیز و راه اندازی واحدهای بی نظیر، کافی شاپ منحصر به فرد جهت آسایش بیماران و مراجعین را می توان از دیگر امتیازات این مجموعه برشمرد.

این مجموعه دارای 6 اتاق عمل و با 120 تخت بیمارستانی دارای بخش های رادیوتراپی، براکی تراپی، شیمی درمانی، دیالیز، ICU، CCU، اورژانس شبانه روزی، تصویربرداری (شامل رادیولوژی، سی تی اسکن (CT Scan) و سونوگرافی)، سنگ شکن برون اندامی، آندوسکوپی، کلونوسکوپی، برونوسکوپی، ERCP، اندوسونو و اکو مری و ریه، زایمان، آنژیوگرافی قلب، آزمایشگاه های تشخیص طبی، پاتولوژی و سلولی مولکولی، یوروداینامیک، 20 کلینیک تخصصی و فوق تخصصی و جراحی های قلب باز، عروق، مغز و اعصاب، عمومی و لاپاراسکوپی، ارتوپدی، ارولوژی، زنان و زایمان، دست و میکروسرجری، گوش و حلق و بینی، زیبایی و ترمیمی، فک و صورت، چشم، بلوک عصب (درد)، براکی تراپی و سایر جراحی ها  انجام می گردد.

"ایمن درمان شوید."

با برخورداری از مجهزترین و به روز ترین تجهیزات پزشکی با آخرین تکنولوژی روز دنیا، حضور بیش از 130 پزشک متخصص و فوق تخصص و همچنین بکارگیری 350 کادر مجرب در این مرکز درمانی، ما همواره تعهد راسخ خود به درمان ایمن توام با مهربانی را، به کلیه مراجعین نشان داده ایم.

"لبخند رضایت شما،نهایت آرزوی ماست..."

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) جهت رفاه حال بیماران و همراهان که برای درمان رایگان سرطان به بیمارستان مراجعه می‌کنند و یک مجموعه اقامت سرای سنتی در اختیار بیماران بصورت رایگان قرار داده است.