اخبار مرکز

كسب مجوز راه اندازي نخستين واحد توسعه تحقيقات باليني

معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي كاشان گفت: اين دانشگاه موفق به كسب دو مجوز راه اندازي واحد حمايت از تحقيقات باليني در سه بيمارستان اين شهرستان شد.

فراخوان دفتر سازمان بهداشت جهانی در ایران برای پروپوزال پژوهانه ویژه EM

به آگاهی می رساند، به منظور ارتقای سلامت در منطقه، فراخوان پروپوزال پژوهانه(Grant) ویژه EM برای تحقیق در زمینه های اولویت دار سلامت عمومی (RPPH) ۲۰۲۳-۲۰۲۲ اعلام  می گردد.

اعلام برگزیدگان بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی

در این جشنواره رازی که در قالب 4 کمیته تخصصی در این دوره شرکت کرده بودند، سوم بهمن ماه لوح تقدیر خود را از دستان رئیس جمهور دریافت به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، 46 برگزیده جشنواره تحقیقات و  فناوری علوم پزشکی کردند.

دکتر عین‌اللهی در بیست و هشتمین جشنواره علوم پزشکی رازی عنوان کرد:

رشد ۳۳ درصدی شرکت‌های دانش بنیان در دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت:حضور 570 شرکت‌کننده در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی

وی افزود:هدف از جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی تشکیل شبکه ای از نخبگان سلامت است.

چاپ اولین مقاله مدیریتی مرکز تحقیقات بیمارستان در نشریه Heliyon

چاپ مقاله جناب‌ آقای مهندس رضا نعناکار و جناب آقای دکتر مقداد راحتی با عنوان " ارزیابی عملکرد پرستاران بر اساس مدل 360 درجه و تکنیک FMCDM؛ جهت انتخاب پرستار نمونه"

برگزاری دومین کارگاه آموزش رادیوتراپی

مرکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی به نام شهید "دکتر زارع"مزین شد.

چاپ اولین مقاله با افیلیشن واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان در رابطه با covid19 توسط دکتر سید امیر ابراهیم زاده

چاپ مقاله در مجله بین المللی Egypt J Radiol Nucl Med. 2021; 52(1): 13. توسط مهندس داریوش خرمیان

8 مقاله با نمایه بین المللی isi, PUBMED با وابستگی سازمانی بیمارستان یثربی به چاپ رسیده است.

چاپ اولین مقاله Case Report  با عنوان The intracranial branch; A rare anatomical variation of the recurrent    توسط آقای دکتر آرش مرادی

124مین  جلسه کلاس های تاب آوری نوین (مدیریت هیجانات، کاهش استرس و اضطراب) برگزار شد.

60درصد کسانی که به کرونا مبتلا می شوند، هیچ علائمی ندارند.

مادران باردار نیازی به واکسن کرونا ندارند.

تولید واکسن مشترک ایران و کوبا/ اجرای مرحله نهایی کارآزمایی بالینی در بهمن و اسفند

اولین رکن موثر در مدیریت کووید19 آموزش است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت: نظام ثبت سرطان در 10 استان کشور درحال اجرا است.