نمایشگاه خوشنویسی "مهرآفرین" در بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی(ره) گشایش یافت

23 شهریور 776

به گزارش پیام محب، سعید یزدان مهر مدیر انجمن خوشنویسان  نطنز و بادرود در حاشیه برپایی نمایشگاه بیان کرد: نمایشگاه "مهرآفرین"  با آثار خوشنویسی شکسته نستعلیق از دوشنبه 21 آبان ماه به مدت یکماه در لابی طبقه یک بیمارستان برپا خواهد بود. مدرس و هنرمند خوشنویس بادرودی افزود: دراین نمایشگاه 25 تابلو نفیس با اشعاری از شاعران ایران زمین با خط شکسته نستعلیق در معرض دید عموم قرار گرفته است.  یزدان مهر با بیان اینکه نمایشگاه های متعدد خوشنویسی در کشورهای اروپایی و روسیه و شهرهای مختلف ایران برپا داشته است، تاکید کرد: بیمارستان آیت الله یثربی همواره حامی هنرمندان است و باعث خرسندی است که نهمین نمایشگاه هنری این بیمارستان به آثار خوشنویسی شاعران ایران اختصاص یافته است.لازم به ذکر است، نمایشگاه خوشنویسی "مهرآفرین" در آستانه هفته کتاب و کتابخوانی از ساعت 8 صبح الی 22 پذیرای عموم بازدید کنندگان خواهدبود و در روزهای آتی جهت آشنایی علاقه مندان به هنر اصیل خوشنویسی ورک شاپ(زنده نویسی) برگزار می شود.

تقی زاده