امتیاز مهم بیمارستان آیت اله یثربی(ره) حسن خلق پرسنل است

به گزارش پیام محب ، حضرت آیت الله حاج میرسید محمد یثربی (دامت برکاته) در دیدار نوروزی با مدیران و پرسنل بیمارستان که امروز در بیت معظم له برگزار شد، بیان کرد:یکی از امتیازات این بیمارستان حُسن برخورد پرسنل است که این امرموجب رضایت مراجعین و همراهان آنان شده و انتظار می رود این رویه ادامه داشته باشد.

ایشان با بیان اینکه پرسنل و پزشکان بیمارستان باید با بیماران رفتاری توام با عطوفت و مهربانی داشته باشند، تاکید کرد: بیماران را باید عضوی از خانواده خودتان بدانید و نیازهای درمانی و عاطفی آنان را برآورده کنید.

در ادامه آقای رضا نعناکار، مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان با بیان اینکه در سال 97 بیمارستان آیت الله یثربی کاشان پذیرای 96 هزار مراجعه کننده بوده است، خاطر نشان کرد: این آمار نسبت به سال قبلی از رشد 75درصدی برخوردار بوده است.

وی همچنین به تخفیف 30میلیارد ریالی بیمارستان آیت الله یثربی(ره) اشاره کرد و افزود: در سال گذشته 30 میلیارد ريال خدمات رایگان به بیماران رادیوتراپی و شیمی درمانی ارائه داده شده است.

دکترمصطفی سروی زاده، رئیس محترم بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی نیز در ادامه به مقوله توریسم سلامت و برنامه های سال 98 اشاره کرد.