آیین جشن افزایش بهره وری آزمایشگاه بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) برگزار شد

به گزارش پیام محب، مدیر عامل موسسه تاو، دکتر یاسر مباشری در این آیین بیان کرد: در مجموعه بیمارستان های محب رسم است زمانی که از اهداف درآمدی عبور می کنیم، اطلاع رسانی شفافی انجام می دهیم تا مخاطبان در روند اجرای فعالیت ها قرار گیرند.

وی با اشاره به اینکه زمانی که موسسه تاو آزمایشگاه را تحویل گرفت، درآمد آزمایشگاه کمتر از 70 میلیون تومان در ماه بود، خاطر نشان کرد: بعد از سه ماه از راه اندازی بخش پاتولوژی و انجام تست های جدید و معرفی صحیح آزمایشگاه به پزشکان درآمد آزمایشگاه به 110میلیون تومان در ماه افزایش پیدا کرد.

مدیر عامل موسسه تاو در پایان یادآورشد: انتظار می رود این رکورد تا پایان امسال به 200میلیون تومان در ماه برسد.

در این آیین  مهندس رضا نعناکار، مدیر عامل موسسه محب نیز ضمن تشکر از زحمات پرسنل آزمایشگاه اظهار کرد: همکاری با موسسه تاو تجربه خوبی بود که توانستند بهره وری آزمایشگاه را در زمان کوتاهی افزایش دهند.

در پایان این آیین با اهدای گل و هدیه از طرف مدیر عامل موسسه تاو پرسنل آزمایشگاه تجلیل شدند.