کانال تلگرامی "دانستنی های دوران بارداری" کانالی مفید برای مادران باردار

کانال تلگرامی "دانستنی های دوران بارداری" کانالی مفید برای مادران باردار

به گزارش پیام محب، مریم منجمی، کارشناس مامایی بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی(ره) و مدیر کانال تلگرامی "دانستنی های دوران بارداری" بیان کرد: این کانال از اواخر مرداد ماه و همزمان با کلاس های رایگان"آموزش دوران بارداری" در بیمارستان تشکیل  و راه اندازی شد.

وی با اشاره به اینکه مادران باردار و بانوانی که تصمیم دارند لذت مادر شدن را تجربه کنند،  درخواست های مکرری برای برگزاری کلاس ها و کانال تلگرامی  داشتند،ادامه داد: کانال تلگرامی "دانستنی های دوران بارداری" با30 عضو کار خود را آغاز کرد و امروز 400نفر عضو دارد. کارشناس مامایی افزود: در این کانال پزشکان و کارشناسان به سوالات مادران باردار، بانوانی که قصد بارداری دارند و مشاوره های بعد از زایمان پاسخ داده می شود.منجمی گفت: درکلاس های آموزشی" دوران بارداری" مادران با زایمان طبیعی، قسمت های مختلف بیمارستان، بخش زایمان، اتاق های LDR، سونوگرافی، اتاق نوزادان، شنوایی سنجی، بینایی سنجی، آموزش ورزش های دوران بارداری و ...آشنا می شوند.  وی یادآورشد: کلاس های آموزشی "دوران بارداری" با حضور30مادر باردار و همسرانشان هر پنج شنبه ساعت 11 صبح در سالن همایش برگزار می شود.