جشنواره بزرگ پیشنهادات و انتقادات پایان سال برگزار می شود

انتخابات کمیته انتقادات و پیشنهادات بیمارستان در آذرماه سال 1396 برگزار شد و آقایان دکتر راحتی، ناظری، دزفولی، حسین زاده و خانمها آبیاتی، ارمی و بزرگی بعنوان اعضاء کمیته انتخاب شدند. اولین جلسه کمیته سوم دیماه با تعیین چارچوب و شیوه نامه اجرایی برگزار و آقای محسن حسین زاده بعنوان دبیر کمیته انتخاب شد.  تبلیغات محیطی در بیمارستان شامل عکس، استند و پوسترهایی جهت جذب مشارکت و ترغیب پرسنل بیمارستان در راستای ارائه راهکارهایی نظیر: تسـهیل و روان ســازی هزینه ها، ایجاد حس تعلق سازمانی و رضایت شغلی کارکنان و بهبود کیفیت خدمات بیمارستان، نصب و در معرض دید عموم قرار گرفت.در جلسات بعدی پیشنهادات پرسنل مورد و بحث و تبادل نظر قرار گرفته و وضعیت هر یک از آنها از طریق پیامک و یا بازتاب در کانال تلگرام بیمارستان اطلاع رسانی شد. تاکنون حدود 450 پیشنهاد و انتقاد دریافت کرده ایم که از این بین تعداد 79 مصوبه در 9 جلسه کمیته به ثبت رسیده است.به پیشنهادات برتردر پایان هر ماه جوایزی تعلق گرفته و اسامی نامبردگان جهت امتیازدهی در محاسبه کارانه به مدیریت بیمارستان گزارش شده است.هم اکنون این کمیته بدنبال آن است تا خود را برای برگزاری یک جشنواره بزرگ پیشنهادات در پایان سال آماده سازد و در این مسیر با ارائه محورهای پیشنهادی مختلف و چاپ پوستر و استندهای تبلیغاتی گوناگون خود را مهیای این رخداد بزرگ خواهد نمود.