تصويب بيش از 30 مصوبه در شوراي اطلاع رساني

تصويب بيش از 30 مصوبه در شوراي اطلاع رساني بيمارستان آيت ا...يثربی(ره)

به گزارش پيام محب، شوراي اطلاع رساني با هدف معرفي توانمندي ها و ويژگي هاي خاص و بارز اين مجموعه درماني در منطقه کاشان کار خود را از 28ديماه 96 با حضور آقای نعناکار، مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان و اعضای ثابت شورای  اطلاع رساني آقایان مهزیار معتقدی فرد،محمدرضا پیران،سید جلال مروجی، امیر حسین ناظری، حامد دزفولی و خانم ها مریم السادات یوسف زاده،سودابه بزرگی، طاهره معراجی، صدیقه عباسیان، دلشاد مسیبی آغاز کرد و تا 29ارديبهشت 97 پنج نشست برگزار کرده است.

شورای اطلاع رسانی هر سه هفته یکبار برگزارمی شود ودراین مدت ازمجموع 57مصوبه بیش از 30مصوبه عملیاتی شده است که این مصوبات عبارتند از: انتخاب بازار ياب براي انجام تبليغات، تهيه فيلم نمايش و آماده نمودن گزارش آماري از بخش هاي مختلف بيمارستان، تهيه پاورپوينت از ويژگي هاي خاص بيمارستان، انجام تبليغات هايي مانند تلويزيوني، چاپي و طراحي گرافيکي از جمله اقداماتي بوده که با توجه به مصوبات شوراي اطلاع رساني صورت گرفته است.

همچنين تبليغات در پايگاه هاي خبري سطح شهر،کانال هاي تلگرام واینستاگرام بيمارستان، تهيه و بارگذاري تور مجازي به سه زبان (فارسي، عربي، انگليسي) در سايت بيمارستان، تهيه ماهنامه پيام محب(5 شماره تاکنون)، تهيه فليم راهنمايي کودکان به اتاق عمل با هدف کاهش استرس آنها، رايزني با مديران شرکت ها و موسسات براي انعقاد قرارداد بيمه اي، تهيه فيلم بيمارستان، تبليغات محيطي و بیلبورد در سطح شهرهای کاشان، نیاسر، نطنز، بادرود، آران و بیدگل و .... در خصوص زايمان بدون عارضه، جشن پانصدمين نوزاد بيمارستان، بندناف جنين، پزشکان کلينيک ها از ديگر مصوبات اين شورا بوده که اجرایی شده است.

گفتني است اختصاص wifi رايگان به بيماران بستری در بخش ها و همراهان آنان، اشتراک روزنامه هاي صبح کشور و توزيع در بيمارستان، تهيه تيزر و گيف انیمیشن تبليغاتي براي نوروز، تهيه و توزيع پک نوروزي به بيماران، تبليغات و اطلاع رساني در اينستاگرام ، تجهيز و ساماندهي کتابخانه بيمارستان، نصب تلويزيون نمايشگر در لابي همکف بيمارستان از جمله مصوباتي بوده که در کميته اطلاع رساني پيگيري و انجام شده است.