نقش خیرین در سلامت

نقش خیرین در سلامت

خیرین و نیکوکاران تبلورعشق و محبت به همنوع را با کمک به حوزه سلامت نشان می دهند. نیکوکاران در حوزه های متنوعی فعالیت می کنند که یکی از مهمترین این حوزه ها بهداشت و درمان عمومی است. طبق آمار در سال گذشته نیکوکاران بخش سلامت، ۱۵۰۰ میلیارد تومان به صورت مستقیم کمک کردند که البته این رقم صرفا مربوط به کمک های نقدی می شود و کمک های غیر نقدی و فعالیت های داوطلبانه را شامل نمی شود.

طبق آمار به دست آمده در حال حاضر ۸۷۵ موسسه خیریه، ۴۰ بیمارستان خیریه و ۳۶۰ درمانگاه خیریه فعال در حوزه سلامت در کشور مشغول به کار هستند.

نیکوکاران با ساخت بیمارستان و درمانگاه، تامین هزینه های درمانی نیازمندان، تامین هزینه های دارویی بیماران خاص بخشی از هزینه های بخش سلامت را به عهده گرفته اند. با وجود تمام فعالیت ها و تلاش های صورت گرفته در این حوزه، اما همچنان راه طولانی برای رسیدن به رضایت نسبی از خدمات درمانی در پیش است.

در بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...(ره) خیرین در دو بخش ساخت و ساز و تجهیزات کمک های شایان توجهی انجام داده اند.

حوزه ساخت و ساز زیر نظر موسسه خدماتی عمران کاشان انجام شد و اعضای اصلی آن حضرت آیت ا... حاج میر سید محمد یثربی(دامت برکاته)، مهندس حسین محلوجی، مهندس محمود جمالی و مهندس علی شکرریز و دکتر زارع می باشند.

در حوزه خرید تجهیزات درمانی خیرین با خرید دو دستگاه دیالیز، تجهیز بازی خانه کودکان سرطانی و جذب مشارکت های مردمی در بخش کمک به بیماران خاص، تامین سرویس ایاب و ذهاب بیماران دیالیز، خرید دستگاه رادیوتراپی و تجهیزات بخش شیمی درمانی گام های بزرگ و ارزشمندی برداشته اند.