هشدار

JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 858

مراجعه بیش از 53هزار نفر به بیمارستان در سال گذشته

به گزارش پیام محب، مهندس رضا نعناکار بیان کرد: درسال گذشته 53هزارو 800 بیمار به بیمارستان آیت الله یثربی(ره) مراجعه کرده اند.

وی افزود: بیمارستان آیت الله یثربی(ره) دارای هفت اتاق عمل و هشت تخت ریکاوری است و از مجرب ترین پزشکان و بهترین امکانات برای جراحی های مختلف استفاده می شود و در سال 96 عمل های مختلفی مانند جراحی اورولوژی، جراحی عمومی، ارتوپدی، جراحی های زنان و زنان و زیبایی در این بیمارستان انجام شده است.

مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان همچنین با اشاره به اینکه در سال گذشته 577 زایمان در این بیمارستان انجام شده است، خاطر نشان کرد: حدود 69درصد از زایمان های صورت گرفته سزارین و 31درصد طبیعی بوده است.

نعناکار ادامه داد: بخش اورژانس یکی از واحدهای مهم و کاربردی بیمارستان می باشد که با 16 تخت و کادر درمانی مجرب آماده پذیرش بیماران داخلی و جراحی می باشد.

وی با بیان اینکه بخش شیمی درمانی بیمارستان یکی از مهمترین بخش های بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) محسوب می شود، تاکید کرد: در سال گذشته 1061بیمار در 1873جلسه تحت درمان قرار گرفته اند و همچنین 450 بیمار با 11هزارو یکصد جلسه درمان در بخش رادیوتراپی پذیرش شده اند.

وی همچنین به آزمایشگاه مجهز بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 11230آزمایش سرپایی در این آزمایشگاه انجام شده است.

مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان بیان کرد: در سال گذشته بیش از 18 هزار نفر به کلینیک های بیمارستان مراجعه کرده اند که 10هزار نفر از آنان در بخش سونوگرافی پذیرش شده اند و امسال نیز 27پزشک در همه روزهای هفته در کلینیک های تخصصی بیمارستان به خدمت رسانی مشغول هستند.

نعناکار دربخش دیگری از سخنانش به بخش دیالیز اشاره کرد و افزود: در سال 96 یکصد بیمار در 5900جلسه تحت درمان همودیالیز قرار گرفته اند.