توریسم پزشکی

27 ارديبهشت 776
توریسم پزشکی

بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی(ره) کاشان پیشگام توریسم درمانی - پزشکی منطقه

توریسم درمانی - پزشکی در سال‌های اخیر به یکی از پیشرفته‌ترین بخش‌های صنعت گردشگری جهان تبدیل شده که البته درآمدهای بسیاری برای کشورهای میزبان به ارمغان می آورد. اکنون کشورهای مختلف جهان که در حوزه‌های بهداشتی، درمانی و پزشکی حرفی برای گفتن دارند، موفق شده‌اند با اندکی برنامه‌ریزی و ایجاد هماهنگی میان دســتگاه‌های مختلف اجرایی، بخش زیادی از بیماران را به سمت خود جذب کنند تا هم برای کشورشان درآمدزایی کنند و هم در راستای توسعه و پیشرفت خود تلاش‌های بیشتری انجام دهند.برای جذب توریست در حوزه درمان باید امور زیربنایی را توسعه دهیم و این توسعه نیز مستلزم هزینه است.

اگر توریسم سلامت به صورت یک برند در ایران تعریف شــــود، می‌توانیم در رقابت بین سایر کشورها، پیشرفت داشته باشیم؛ البته ایران در این زمینه رقبای قدرتمندی همچون آرژانتین، کوبا، کلمبیا، هند، مالزی، فیلیپین و ... دارد که لازم است با به کارگیری سیاست‌ها و برنامه‌ریزی‌های صحیح، گوی رقابت را از آنان بگیرد.  با توجه به اینکه مسئولان نظام بر اشتغال زایی و بومی سازی تاکید بسیاری دارند مدیران بیمارستان آیت ا...یثربی(ره) نیز در این راستا اهتمام ویژه ای در امر اشتغالزایی منطقه داشته و  اشتغالزایی را تنها منحصر به بخش تولید نمی دانند و در بخش خدمات نیز اشتغالزایی کرده اند.نگاهی به وضعیت بخش های تولیدی و خدماتی موید این موضوع است که بخش بهداشت و درمان بیشترین سهم خودکفایی را در کشور به خود اختصاص داده و امروز تنها در موارد معدودی لازم است، بیماران برای درمان به کشورهای خارجی اعزام شوند و بسترهای لازم جهت جذب بیماران از سایر کشورهای دنیا نیز در کشور فراهم است.

با توجه به نیروی انسانی متخصص و ماهر در بخش های درمانی کشور جذب بیمار از سایر کشورهای دنیا نیازمند یک عزم ملی و فرابخشی است که این فرصت بالقوه را به امتیازی بالفعل تبدیل کند. این شرایط ویژه را مدیون پزشکان و سایر کادر درمانی هستیم که حتی در سخت ترین دوران کشور مانند دفاع مقدس از جهاد علمی غافل نبوده و سطح آموزش پزشکی و خدمات درمانی کشور را همپا با پیشرفت های بین المللی علیرغم تحریم ها و فشارها به پیش برده اند.  باتوجه به بستر آماده ای که در این مقوله وجود دارد وقت آن رسیده که مسئولان به یاری مدیران و پزشکان کارآزموده و متخصص کشور بیایند و با حمایت از صنعت درمان کشور بستر توریسم سلامت را فراهم کنند.

توریسم سلامت شاخه ای از صنعت توریسم است که با توجه به اعتقادات فرهنگی کشورمان با سایر مشکلات شاخه های توریسم مواجه نبوده و علاوه بر نقش و تاثیر آن در ابراز هویت ملی باعث ایجاد فرصت های شغلی، درآمدزایی، توزیع یکسان عدالت اجتماعی و افزایش رفاه در جامعه می شود. Medical Tourism (توریسـم پزشکی) اسـاسی ترین شاخه توریسم سـلامت نیازمند بهره وری از نیروهای انســـانی متخصص است و باتوجه به وضعیت برتر دانــش پزشکی کشــور که فاصله ای زیاد با کشــورهای همسایه دارد و این کشورها تا سالهای متمادی قادر به تامین نیروی متخصص در سطح کشور ما نیستند، این مقوله به فرصتی استثنایی برای کشورمان  فراهم کرده است که با بهره گیری و برنامه ریزی صحیح  نوید بخش آینده ای روشن برای مردم این سرزمین باشیم.

بر اساس چشم انداز بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی(ره) کاشان این بیمارستان باید به برترین بیمارستان فعال در عرصه خدمات نوین پزشکی و گردشگری سلامت در منطقه تبدیل شود و در حال حاضر این مرکز درمانی با بهره گیری از دهها پزشک متخصص و فوق تخصص و کادر درمانی مجرب و تجهیزات مدرن و امکانات متمایز درمانی که در قلب ایران واقع شده از یکسو و همچنین با توجه توریست پذیر بودن شهر تاریخی کاشان  پذیرای بیماران درحوزه توریسم پزشکی کشــــور است.بر اساس چشم انداز بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی(ره) کاشان این بیمارستان باید به برترین بیمارستان فعال در عرصه خدمات نوین پزشکی و گردشگری سلامت در منطقه تبدیل شود و در حال حاضر این مرکز درمانی با بهره گیری از دهها پزشک متخصص و فوق تخصص و کادر درمانی مجرب و تجهیزات مدرن و امکانات متمایز درمانی که در قلب ایران واقع شده از یکسو و همچنین با توجه توریست پذیر بودن شهر تاریخی کاشان  پذیرای بیماران درحوزه توریسم پزشکی کشــــور است.