بخش رادیوتراپی

بخش پرتو درمانی

رادیوتراپی

بخش رادیوتراپی-آنکولوژی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) با دارا بودن دو دستگاه رادیوتراپی زیمنس آلمان که از مجهزترین دستگاه های روز دنیا هستند، توانسته بهترین درمان بصورت رایگان و بدون دریافت فرانشیز را برای بیماران سرطانی بصورت منظم و بدون تاخیر رقم بزند.

بخش رادیوتراپی-آنکولوژی علاوه بر دو بونکر رادیوتراپی شامل اتاق طراحی درمان، اتاق مولدینگ، رادیولوژی و اتاق سی تی سیمولاتور و تجهیزات دزیمتری می باشد.

بیشتر از 60 درصد از بیماران این بخش از سایر شهر ها و استان ها مراجعه می نمایند.

وجود راهرو لبخند، دیوارنگاه ها، تابلوهای زیبا و آرامبخش، کتابخانه، محیط تمیز و... محیطی آرام و دور از استرس و نگرانی برای بیماران به وجود آورده است.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) توانسته با حضور متخصصین رادیو آنکولوژیست، همكاران علاقه مند و زبده، تجهيزات مدرن، برخورد باليني صحيح، لبخند رضایت را بر صورت بیماران بنشاند.

لازم به ذکر است که مجموعه همراه‌سرای ۴۲ واحدی توسط خیر بزرگوار حاج سیدعلی عصیری که از بهبود یافتگان این مرکز است با زیر بنای 4800 متر مربع با پیشرفت فیزیکی بالای ۹۵ درصد در دست ساخت است.

کلاس های تاب آوری نوین خدمتی متفاوت به بیماران این مرکز می باشد. این کلاس ها هر هفته توسط روان شناس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره)  خانم سارا علیزاده (سایکو آنکولوژیست) در سالن همایش بیمارستان برگزار می شود.

در ضمن با هدف افزایش امید به زندگی، کاهش استرس و اضطراب و ایجاد نشاط و شادابی در بیماران، کلاس های ورزشی و بدنسازی و تورهای گردشگری به صورت رایگان برگزار می گردد.

گفتنی است؛ جلسات شورای پزشکی (Multidiciplinary) یا همفکری بصورت هفتگی در  بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره)  جهت انتخاب بهترین روش درمان بیماران سرطانی با حضور متخصصین رادیوتراپی و آنکولوژی، متخصص رادیولوژی، متخصصین جراحی عمومی و عروق، فوق‌تخصص لاپاراسکوپی و چاقی، متخصصین پاتولوژی و متخصصین زنان و زایمان برگزار می گردد.