جلسات کتابخوانی

با حضور مدير کل دفتر مطالعات و برنامه ريزي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي
يازدهمين جلسه کتابخواني در سالن همايش بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان برگزار شد
به گزارش پيام محب ، شامگاه چهارشنبه 25 ديماه با حضور رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي کاشان و مدير کل دفتر مطالعات و برنامه ريزي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و همکاران بيمارستان آيت اله يثربي(ره) يازدهمين نشست کتابخواني برگزار شد
✴️✴️
علي اصغر سيد آبادي، مشاور وزير و مدير کل دفتر مطالعات و برنامه ريزي وزارت ارشاد در اين نشست با بيان اينکه طرفدار کتاب هاي رمان است، بيان کرد: رمان و کتابخواني تاثير زيادي در تسکين و آرامش روح و روان دارد و فايده آن اين است که ما با ديگران به تفاهم مي رسيم و مي توانيم از دريچه چشم ديگران دنيا را نگاه کنيم.
وي افزود: هيچ لذتي بالاتر از رمان خواندن نيست به شرطي که به خواندن رمان عادت داشته باشيم.

در ادامه دکتر مصطفي جوادي، رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي کاشان با بيان اينکه امشب یازدهمین نشست کتابخواني در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان برگزار مي شود، تاکيد کرد: برگزاري چنين نشست هايي موجب شده که کاشان به عنوان کانديدای پايتخت کتاب کشور مطرح شود.
وي گفت: مديران بيمارستان آيت الله يثربي (ره) بر اين امر تاکيد دارند که اين بيمارستان فقط يک مرکز درماني نيست و با رويکرد فرهنگي و هنري به روح و روان مراجعه کنندگان و کارکنان بيمارستان نيزتوجه مي شود
و اميدواريم اين بيمارستان در زمره نخستين بيمارستان دوستدار کتاب در کشور مطرح شود.

در اين نشست سرکار خانم آبياتي با روايتي نوين از کتاب "اين موش دوم است که پنير را مي خورد" مشارکت همکاران را در کتاب خواني خواستارشد و هريک از حضار برداشت آزاد خود را از کتاب بيان کردند.

تهیه و تنظیم خبر : خ.مسیبی

omid