تاریخچه و معرفی هیئت مدیره

ورود شما را به وبسایت بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی خوش آمد میگوئیم

Slideshow 4
بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی (ره) متعلق به موسسه محب سلامت کاشان می باشد که موسسه مذکور زیرمجموعه هیئت امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد. این بیمارستان در زمینی به مساحت 20000 متر مربع و با زیربنای 12000 متر مربع در سایت دانشگاه علوم پزشکی کاشان توسط خیرین سلامت (موسسه عمران کاشان) با اعتباری بالغ بر 40 میلیارد تومان ساخته و توسط موسسه محب سلامت کاشان با اعتباری به میزان 30 میلیارد تومان تجهیز گردیده است.

این مجموعه دارای 7 اتاق عمل و با 120 تخت بیمارستانی دارای بخش های رادیوتراپی، براکی تراپی، شیمی درمانی، دیالیز، ICU، CCU ، رادیولوژی، سونوگرافی، سنگ شکن، آندوسکوپی، ارتوپدی، ارولوژی، جراحی زنان و مردان و زایمان، جراحی ترمیمی و زیبایی، می باشد.

خط مشی و ارزش ها

• یکپارچگی و همدلی
  • ثبات در ارائه خدمات
  • راستگویـی و شفافیت
  • بیمــــار محـــوری
  • یادگیری و دانش افزایی

معرفی اعضای هیئت مدیره بیمارستان

اعضای هیئت مدیره موسسه محب سلامت کاشان شامل : مدیرعامل ، رئیس هیئت مدیره ، ریاست بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی (ره) کاشان

سخن هیئت مدیره

بی شک سلامتی، آرزوی مشترک تمامی انسان ها است به همین دلیل روزهای بیماری از سخت ترین و تلخ ترین خاطرات هر شخصی است، به خصوص اگر این روزها در بیمارستان و دور از خانواده سپری گردد.

" ما محیطی فراهم آورده ایم که بیمار احساس بیماری را تا حد امکان فراموش نماید. "

برخورداری از مجهزترین و به روز ترین تجهیزات پزشکی با آخرین تکنولوژی روز دنیا و حضور اساتید زبده دانشگاهی و پزشکان حاذق در این مرکز درمانی باعث شده تا کیفیت درمان و روند بهبود بیماران مورد تقدیرگیرندگان خدمت قرار گیرد.
دارا بودن اورژانس فعال شبانه روزی، آزمایشگاه و مرکز تصویر برداری و سی تی اسکن، بیمارستان را در پاسخ گویی به نیاز مراجعین سربلند نموده است. محوطه سازی زیبا با طراحی فضای سبز مناسب به منظور افزایش آرامش بیماران، طراحی داخلی ویژه و همچنین استفاده از رنگ های روح بخش به منظور کاهش استرس و آلام مراجعین، وجود اتاق های تک تخته و دو تخته با سرویس های بهداشتی اختصاصی و تجهیز و راه اندازی واحدهای بی نظیر کافی شاپ منحصر به فرد جهت آسایش بیماران و مراجعین را می توان از دیگر امتیازات این مجموعه برشمرد.

کسب رضایتمندی بیماران مسئولیت خطیری است که تک تک اعضای بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی(ره) کاشان بر آن اهتمام دارند .

" ما و همکارانمان در این مرکز درمانی همواره تعهد راسخ  خود به درمان ایمن و توام با مهربانی را به مراجعین نشان می دهیم
. "