اخبار علمی (65)

چاپ مقاله جناب آقای دکتر الهیار گلابچی، متخصص قلب و عروق و فلوشیپ فوق‌تخصصی الکتروفیزیولوژی پزشک محترم بیمارستان فوقرتخصصی آیت الله یثربی کاشان در مجله

SI - PubMed Journal Immunoassay and  Immunochemistry

گرچه سرطان در دوران بارداری نادر است ، اما این امکان وجود دارد که در دوران بارداری به سرطان مبتلا شوید. همچنین ممکن است در حالی که تحت درمان سرطان هستید، باردار شوید. بارداری باعث سرطان نمی شود و در اکثر موارد، باردار شدن باعث نمی شود سرطان در بدن شما سریعتر رشد کند. گاهی، تغییرات هورمونی می توانند سرطان های خاصی مانند ملانوم را تحریک کنند، اما این اتفاق شایع نیست.

بنا بر آخرین تحقیقات دانشمندان در حال حاض، کاهش فشارخون یکی از مهم‌ترین شیوه‌های کاهش ریسک حمله قلبی یا سکته است.

پاییز است و شکوفه‌های بهار و تابستان کمرنگ شده‌اند، پس چطور هنوز عطسه می‌کنید؟ عوامل محرک آلرژی در پاییز متفاوت است، اما می‌توانند همانند بهار و تابستان علائمی را ایجاد کنند.

صفحه1 از17