اخبار علمی (64)

گرچه سرطان در دوران بارداری نادر است ، اما این امکان وجود دارد که در دوران بارداری به سرطان مبتلا شوید. همچنین ممکن است در حالی که تحت درمان سرطان هستید، باردار شوید. بارداری باعث سرطان نمی شود و در اکثر موارد، باردار شدن باعث نمی شود سرطان در بدن شما سریعتر رشد کند. گاهی، تغییرات هورمونی می توانند سرطان های خاصی مانند ملانوم را تحریک کنند، اما این اتفاق شایع نیست.

بنا بر آخرین تحقیقات دانشمندان در حال حاض، کاهش فشارخون یکی از مهم‌ترین شیوه‌های کاهش ریسک حمله قلبی یا سکته است.

پاییز است و شکوفه‌های بهار و تابستان کمرنگ شده‌اند، پس چطور هنوز عطسه می‌کنید؟ عوامل محرک آلرژی در پاییز متفاوت است، اما می‌توانند همانند بهار و تابستان علائمی را ایجاد کنند.

درصورتیکه به آنفولانزا مبتلا شدید یا فردی در خانه به این بیماری مبتلا است، رعایت این چند نکته می‌تواند در درمان آنفولانزا به شما کمک کند.

صفحه1 از16