⭕️رادیوسرجری گامانایف چیست و چه کاربردی دارد؟

تیغ جراحی از جنس اشعه

⬅️سپید: رادیوسرجری گامانایف نوعی اشعه‌درمانی به منظور درمان تومورها و سایر اختلالات مغزی است. در رادیوسرجری گامانایف، با تجهیزات تخصصی نزدیک به 200 پرتوی کوچک به صورت متمرکز به تومور یا سایر بافت‌های هدف تابانده می‌شود.

⬅️ اگرچه هر پرتو اثر بسیار کمی روی بافت مغز دارد، در جایی که تمام پرتوها به یکدیگر می‌رسند، دوز بالایی از اشعه به بافت مورد نظر تابانده می‌شود.

⬅️دقت رادیوسرجری گامانایف حداقل آسیب را به بافت‌های سالم مجاور وارد می‌کند. در برخی موارد، رادیوسرجری گامانایف در مقایسه با سایر انواع روش‌های پرتودرمانی دارای عوارض جانبی کمتری است. همچنین، رادیوسرجری گامانایف اغلب نسبت به جراحی مغز یک گزینه امن‌تر است.

منبع: روزنامه سپید

برای ارسال نظر وارد سایت شوید