اهدای تندیس زرين پنجمین همایش ملی کیفیت و مشتری مداری به بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان

پنجمین همایش ملی کیفیت و مشتری مداری با رویکرد نقش رقابت پذیری و بهبود کیفیت در جلب رضایت مندی مصرف کنندگان روز چهارم اسفند درمرکزهمایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی تهران برگزار شد.

بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان تنها بیمارستان کشوربود که در این همایش به لحاظ اقدامات گسترده در زمینه برنامه ریزی های کوتاه مدت و بلند مدت ، پایش و ارزیابی برنامه های بیمارستانی، اقدامات ویژه در حوزه مسئولیت های اجتماعی، رضایت سنجی بیماران بر اساس روش SCM و ... موفق به اخذ تندیس زرين شد.

جوائز اين همایش در چهار سطح ا-سطح زرين،2- سطح سيمين،3-سطح بلورين،4-تعهد به تعالی سازمانی به شرکت کنندگان اهدا گرديد.

پنجمین همایش ملی کیفیت به همراه اجرای پانل های تخصصی و کارگاه های آموزشی با موضوعاتی در راستای اهداف و محورهای همایش با حضور کارشناسان و متخصصان این حوزه برگزار شده بود.

مراسم تجلیل از حاضرین و حامیان کیفیت در تولیدات و خدمات کشور، برپایی نمایشگاه جانبی در مرکزهمایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، برگزاری جشنواره معرفی محصولات و خدمات درجه یک بنگاه های اقتصادی از جمله برنامه های این همایش بود.