درخشش محب سلامت کاشان درچهلمین سمینار مدیریتی محب

چهلمین سمینار دو روزه مدیریت بیمارستانی در روزهای هشتم و نهم آبان در دهکده سلامت درمنطقه گردشگری برغان در 25 کیلومتری شهر کرج برگزار شد.

دراین سمینار حدود 400 نفر از مجموع پرسنل بیمارستانهای محب مهر ومحب کوثر ،محب سلامت کاشان و هاشمی نژاد طی دو روز پیاپی در برنامه آموزشی و تفریحی شرکت کردند.

سخنرانی های دکتر سلیمانی، دکتر محسن عباسی، دکتر پریسا خاکشور، خانم پژمان، مهندس عرب در خصوص اهمیت ارتباطات در گروه محب بخشی از برنامه های این سمینار بود.

ارائه سخنرانی با موضوع آموزش سلامت جسمانی و روانی توسط خانم شیده گنجه ای بخش دیگری از این سمینار بود که با توجه به آموزش ورزش های کششی در محل بسیار مورد توجه مدعوین قرار گرفت.

تلطیف فضای خشک سمینار با ارائه جامع و کامل مهندس نعناکار دو چندان شد.

تشریح برنامه ها و رویدادهای محب سلامت کاشان، چشم اندازها و طرح های توسعه  بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی موجی از شور و شعف و احساس بالندگی و غرور به فضای سمینار بخشید.

افتتاح فازنخست دهکده سلامت که شامل استخر،سنگ داغ، حوضچه نمک، سونا و ...برگزاری مسابقات مچ اندازی و دارت ویژه خانم ها و آقایان ، مراسم جشن تولد دهمین سالگرد بیمارستان محب مهر از دیگر برنامه های این سمینار دوروزه بود.

شایان ذکر است،برگزاری چنین سمینارهایی تاثیر زیادی در ایجاد افزایش انگیزه و ارتقاء نشاط پرسنل خواهد داشت.