خدماتی که در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی عرضه می شود در کشور کم نظیر است

دکتر فریدون نوحی روز پنج شنبه دوم آبان پس از بازدید از بخش های مختلف بیمارستان در جمع خبرنگاران گفت: بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی با توجه به خدماتی که در نوع خود عرضه می کند، در بین سایر بیمارستان های کشور کم نظیر است.

وی با اشاره به اینکه در بعضی بخش های بیمارستان خدمات منحصر به فرد است، افزود: امکانات و تجهیزات رادیوتراپی و براکی تراپی در این بیمارستان به عنوان بخش مستقل فوق العاده است و می تواند کمک موثری به بیماران بنماید.

رئیس انجمن قلب و عروق ایران ادامه داد: این بیمارستان در حال توسعه است و می تواند به عنوان یک بیمارستان کامل در خدمت مردم کاشان و منطقه باشد.

دکتر نوحی با اشاره به اینکه در طرح توسعه بیمارستان بخش قلب و آنژیوگرافی اضافه می شود، خاطر نشان کرد: با توجه به نیروی انسانی فوق تخصصی که در شهر کاشان وجود دارد و نیاز مردم به این تخصص، راه اندازی این بخش در اعتبار دانشگاه و شهر اثر گذار خواهد بود.

وی یادآورشد: بیماری های قلبی و عروقی یکی از شایع ترین بیماری های کشور است و پزشکان و جراحان قلب کاشان باید نظر سنجی کنند که آیا امکاناتی که در حال حاضر وجود دارد ، پاسخگوست و یا خیر و همچنین مجموعه بیماردهی شهر را بررسی کنند و اعلام نیاز کنند که بتوانیم بخش جراحی قلب را اضافه کنیم.