"اثر مرکب" در 43مین جلسه کتابخوانی بررسی شد

چهل و سومین جلسه کتابخوانی روز  24 مهر با ارائه آقای حمید رضا مهدیان در سالن همایش برگزار شد.

اثر مرکب نوشته دارن هاردی دارای 6 فصل است و خواننده را به موفقیتی رهنمون می سازد که در حد تصور نیست و موجب تحولی شگفت انگیز در درآمد و زندگی شخص می شود .

مهدیان با بیان اینکه در این کتاب توضیح داده می شود که چگونه با اهمیت دادن به تصمیمات کوچک در زندگی می توان تغییرات پایدار و ماندگار ایجاد کنیم،خاطر نشان کرد : با اقدامات مثبت و با ثبات می توان تفاوتی واقعی و پایدار در زندگی ایجاد کنیم.

وی گفت :باید روی اصول ساده و عمقی که به مسیر موفقیت منتهی می‌شود،متمرکز شویم و از مشکلات پیش رو هراسی نداشته باشیم.

کارشناس واحد ترخیص ادامه داد: حس امیدواری،مثبت اندیشی ،بخشش به دیگران و انسان دوستی و....از اصول زندگی موفقیت آمیز است .