راه اندازی سیستم اندازه ‌گیری رضایتمندی و تجربه بیماران و همراهان در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی

مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان از شروع فعالیت سیستم (CSM) در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان خبرداد.

مهندس رضا نعناکار با بیان اینکه در گذشته نظر سنجی از بیماران توسط پرسنل بیمارستان انجام می گرفت ، افزود: در حال حاضر با استفاده از روش (CSM) رضايتمندي توسط نیروهای خارج از بیمارستان و شرکت های مشاور انجام می گیرد و نتایج آن قابل اتکا بوده و  بدون جانبداری وسوء گیری های احتمالی،توسط کارشناسان شرکت مشاور انجام می گیرد.

وی یادآورشد: در روش(CSM) فاکتورهایی مانند خدمات پزشکی ، خدمات پرستاری، تغذيه، مهارت های ارتباطی، هتلینگ، ... مورد بررسی قرار می گیرد.

مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان گفت: روش(CSM) با تبلت انجام می شود و میزان رضایتمندی و شکایات بیماران بررسی و گزارش روزانه و گزارشات فصلی به تیم مدیریتی بیمارستان اعلام می گردد.