افزایش سه بخش درمانی جدید در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی

مدیرعامل مؤسسه محب سلامت کاشان از قول مساعد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای پیگیری صدور مجوز سه بخش«آنژیوگرافی، جراحی قلب باز و پیوند قرنیه» در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان خبر داد.

رضا نعناکار با اشاره به بازدید سرزده ظهر روز شنبه 8تیرماه 98 دکتر سعید نمکی از بیمارستان بخش های مختلف فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان یادآور شد: وزیر محترم در روند این بازدید و پس از اطلاع از انواع خدمات قابل ارائه پزشکی در بیمارستان و اشراف به ظرفیت مجموعه در مورد پیگیری صدور مجوز افزودن بخش های «آنژیوگرافی، جراحی قلب باز و پیوند قرنیه» به بیمارستان قول مساعد دادند.

مدیرعامل مؤسسه محب سلامت کاشان همچنین با اشاره به مطالبات مالی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان از بیمه ها به ویژه سازمان تأمین اجتماعی افزود: وزیر محترم در این مورد نیز با روشن بینی و درک واقعیت ها و بر اساس اصل حمایت از بخش خصوصی در حوزه درمان، قول مساعد پیگیری دادند.

به گفته‌ رضا نعناکار، ابراز رضایت وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از نحوه مدیریت و راهبری بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان، وظیفه مدیران این مجموعه توانمند پزشکی را که علاوه بر مردم منطقه فرهنگی کاشان، به بیماران چند استان مجاور نیز خدمت ارائه می کند، سنگین تر خواهد کرد.