رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی خبرداد: به زودی مرکز خدماتی ،حمایتی و تسکینی بیماران سرطانی در منزل با نام "آفتاب" افتتاح می‌شود.

مصطفی سروی زاده، با بیان اینکه تفاهم نامه ای بین بیمارستان فوق تخصصی آیت‌الله یثربی و مرکز پیشگیری و کنترل سرطان آلاء مبنی بر ارائه خدمات رایگان به بیماران مبتلا به سرطان در خانه منعقد شده است، گفت: بیمارستان آیت الله یثربی تنها مرکزی است که در کاشان خدمات تخصصی و حمایتی به بیماران مبتلا به سرطان در منزل رایگان ارائه می دهد.

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم‌نامه ارائه خدمات ویزیت در منزل، تامین تجهیزات پزشکی،مشاوره تلفنی توسط پزشک، فیزیوتراپی و کار درمانی، مددکاری اجتماعی، مراقبت روان شناختی ،مراقبت معنوی ،مشاوره تغذیه به صورت کاملا رایگان برای بیماران انجام می‌شود.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی با اشاره به اینکه مراقبت از بیماران در راستا کامل با روند درمان و از طریق هماهنگی با درمانگر و تیم مراقبتی انجام می شود، تاکید کرد: این خدمات علاوه بر کنترل عوارض جسمی بیماری به کاهش استرس، رفع مشکلات عاطفی و روحی روانی کمک می کند.

سروی زاده خاطر نشان کرد: توجه همزمان به آموزش، مشاوره، حمایت و مراقبت از خانواده بیمار به منظور مدیریت بهینه فرآیند بیماری از ویژگی های بارز این خدمات است که مانع ورود آسیب های جدی روانی و اجتماعی و اقتصادی به بیمار و خانواده او می شود.

وی گفت: تمامی هزینه های درمان بیماران مبتلا به سرطان در خانه بر عهده خیرین خواهد بود.