بیمارستان آیت الله یثربی میزبان نمایشگاه نقاشی هنرمند توانیاب توانمند کاشانی شد

پانزدهمین نمایشگاه فرهنگی-هنری محب با آثار هنرمند بین المللی "فاطمه حمامی نصر آبادی" از 28 خرداد ماه به مدت یکماه در لابی طبقه اول گشایش یافت.

در این نمایشگاه 20 اثر ارزشمند نقاشی این بانوی هنرمند در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است.

فاطمه حمامی نصرآبادی (متولد ۱۲ بهمن ۱۳۶۷ در سفیدشهر) دختر جوانی است که فعل توانستن را صرف کرده با نگاه انرژی مثبت به زندگی و تلاش فراوان، با وجود معلولیتی که از کودکی به همراهش بوده است،‌ توانسته هنرهای بدیعی با دو انگشت پای خود خلق کند.

اوعلاقه زیادی به فوتبال و هنرمندان دارد و نقاشی بسیاری از چهره‌های معروف دنیای را به تصویر کشیده است که با تحسین و تشکر در سطح بین الملل روبرو شده است.

فاطمه حمامی در زمان تولد، به دلیل نرسیدن اکسیژن، دچار معلولیت شده و سالهاست با این محدودیت، کنار آمده است.

او نمایشگاه‌های متعددی از آثارش در اکثر شهرهای کشور برگزار کرده‌ است همچنین از طرف اتحادیه فوتبال لالیگا به بهانه تشکر بابت نقاشی‌های او لباس رسمی رئال مادرید به وی اهدا شده است .