بررسی کتاب" 7عادت خانواده های کامروا" در سی و سومین جلسه کتابخوانی

به گزارش محب، دکتر مصطفی سروی زاده، ریاست بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی شامگاه 18اردیبهشت در سی و سومین جلسه کتابخوانی به بررسی فصل اول کتاب "هفت عادت خانواده های کامروا" نوشته استفان آر. کاوی و ترجمه شاهرخ حسینی و داود محب علی پرداخت.

در این کتاب که ویژگی خانواده های موفق بررسی می شود، به خواننده می آموزد تا عامل تغییر باشد و به شخص وارسته ای که متمایز از دیگران است، تبدیل شود. گفتنی است، در این نشست دکتر میثم نمکی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان، دکتر مصطفی جوادی سرپرست روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان، اصحاب رسانه و مجموعه مدیریتی و پرسنل بیمارستان حضور داشتند.