سیزدهمین نمایشگاه فرهنگی هنری محب با موضوع" شمیم بهشت " در بیمارستان گشایش یافت

به گزارش پیام محب، نمایشگاه خوشنویسی مشترک اساتید خوشنویسی صابرعظیمی طاهری و محمدرضا صابونی در آستانه ماه مبارک رمضان در لابی طبقه اول بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی گشایش یافت.

استاد عظیمی در حاشیه این نمایشگاه بیان کرد: در این نمایشگاه 44تابلوی خوشنویسی به خط نسخ ، نستعلیق، شکسته نستعلیق به مدت یکماه در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفته است. وی با بیان اینکه تاکنون درنمایشگاه های متعدد گروهی و انفرادی شرکت کرده است، گفت: بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی همواره حامی هنرمندان است و باعث خرسندی است که سیزدهمین نمایشگاه هنری این بیمارستان به آثار خوشنویسی تعلق گرفته است. وی یادآورشد: نمایشگاه خوشنویسی " شمیم بهشت " از ساعت 8 صبح الی 22 پذیرای عموم بازدید کنندگان خواهدبود و در روزهای آتی جهت آشنایی علاقه مندان به هنر اصیل خوشنویسی ورک شاپ(زنده نویسی) برگزار می شود. گفتنی است، صابر عظیمی طاهری هنر خوشنویسی را تا مقطع ممتاز ازاستادان انجمن خوشنویسان آران و بیدگل استاد "عباس متولی" فراگرفت و پس از آن فراگیری خط را نزد استاد "مجید حسین زاده" و استاد "سید محمد علی میر مومنی" ادامه داد و در سال 91 قرآن را به مدت هفت سال و در قطع بزرگ (A3)به رشته تحریر درآورده بود.