سیل مهربانی در برابر سیل طبیعت

اختصاص 6درصد از حقوق سه ماهه کارکنان و ۹درصد از حقوق سه ماهه پزشکان بیمارستان آیت الله یثربی کاشان برای مناطق سیل زده

پزشکان و کارکنان مجموعه بیمارستان های محب اقلام مورد نیاز مناطق سیل زده مانند:فرش، پتو، اقلام بهداشتی و غذایی به مبلغ 12 میلیارد ریال را به این مناطق ارسال کردند.

رضا نعناکار، مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان با اعلام این خبر گفت: بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی زیر مجموعه موسسات محب است و مسئولیت اجتماعی و اخلاقی حکم می کند در این شرایط به کمک هموطنان سیل زده بشتابیم. مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان ادامه داد: بر این اساس کارکنان بیمارستان 6% و پزشکان 9%از حقوق سه ماهه خود را برای کمک به سیل زدگان اختصاص دادند. اولین محموله کمک های ارسالی از طرف کارکنان و پزشکان محب سلامت ایرانیان، محب سلامت پارس، محب سلامت مهر، مرکز فوق تخصصی هاشمی نژاد، بیمارستان محب کوثر، بیمارستان آیت‌الله یثربی (محب سلامت کاشان)، محب گردشگری سلامت ایرانیان و محب سفره سلامت امروز در تهران با حضور ریاست هلال احمر به مناطق سیل زده ارسال شد.