سی و نهمین سمینار مدیریت بیمارستانی«هفت» درچابکسربرگزار شد

سی و نهمین سمینار مدیریت بیمارستانی 29 الی 31 فروردین  با حضور مدیران و پرسنل بیمارستان های هاشمی نژاد، محب مهر، محب کوثر، محب سلامت کاشان در محل مجتمع آهوان چابکسر برگزار شد.

برگزاری مسابقات ورزشی مچ اندازی، دو، طناب کشی، حلقه، بسکتبال، والیبال دوچرخه سواری و برنامه های شاد و مفرح  به مناسبت میلاد با سعادت حضرت ولی عصر(عج) از جمله برنامه های این سمینار بود.

سخنرانی ریاست بیمارستان هاشمی نژاد(دکتر محقق)، سخنرانی دکتر اعتمادیان و خانواده محترمشان با موضوع« هفت عادت خانواده های کامروا»، سخنرانی دکتر معظمی با موضوع Take off ، سخنرانی ریاست بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی کاشان (دکتر مصطفی سروی زاده) با موضوع کارهایی که نکرده ایم یا مهندسی معکوس ، برگزاری سی و دومین جلسه کتابخوانی با ارائه دکتر جمالی و موضوع «هنر مهربان بودن»، سخنرانی دکتر محمود معظمی، سخنرانی ریاست بیمارستان محب مهر (دکتر خسروی) و اجرای کارگاه های آموزشی از دیگر برنامه های این همایش دو روزه بود.