هنر خوب زندگی کردن مهمان جلسه بیست و نهم کتابخوانی شد

بیست و نهمین جلسه کتابخوانی با موضوع "هنر خوب زندگی کردن" نوشته رولف دوبلی و با ترجمه عادل فردوسی پور ,با ارائه آقای حامد دزفولی مسئول امین اموال انبار برگزار شد.

وی گفت :این کتاب دارای 52 بخش است و نگارشی متفاوت و انگیزشی دارد و به خواننده القا می کند که هیچ کس قادر نیست آنچه را که در افکار و قلب شما می گذرد، متوقف کند و هیچ نیروی نیست که جریان زنده درونی شخص را بگیرد.

دزفولی ادامه داد:شاید در توانمان نباشد که دنیای اطرافمان را تغییر دهیم و شاید هرگز قادر نباشیم نابرابری و بی عدالتی را متوقف کنیم و جلوی حوادث تلخ طبیعی را بگیریم،اما بی شک می توانیم دنیای درونی خود را سامان دهیم.

مسئول امین اموال بیمارستان با اشاره به اینکه هنر خوب زندگی کردن مجموعه ای از روش های عملی و کاربردی است ،خاطر نشان کرد: در این کتاب مطالب متنوعی در حوزه روان شناسی،فلسفه ،علوم اقتصاد،ریاضی و تجارت بیان شده است.

شایان ذکر است بیست و نهمین جلسه کتابخوانی که با حضور مدیرعامل و مدیر درمان و پرسنل بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی برگزار شده بود، همانند جلسات گذشته با پرسش و پاسخ و تبادل افکار بین شرکت کنندگان همراه بود و نکات کاربردی آن در کار و زندگی مورد بررسی قرار گرفت.