مدیرعامل خانه کتاب کشور یک هزار جلد کتاب به کتابخانه بیمارستان آیت ا... یثربی(ره) کاشان اهدا کرد

17 مرداد 1401

به گزارش پیام محب، بیست و چهارمین جلسه کتابخوانی 23آبان ماه با حضور مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و کتابخوانی وزارت ارشاد، معاون امور فرهنگی اداره کل ارشاد اصفهان، مدیرعامل خانه کتاب، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان برگزار شد. در این نشست نیکنام حسینی پور،مدیر عامل خانه کتاب با بیان اینکه کاشان از شهرهایی است که سابقه تمدن و تاریخ کهنی دارد،اظهار کرد: خانه کتاب یک هزار جلد کتاب به کتابخانه  بیمارستان آیت ا... یثربی(ره) کاشان اهدا می کند. در ادامه ابراهیم حیدری، مدیر کل دفتر مطالعات و برنامه ریزی فرهنگی و کتابخوانی رویکرد فرهنگی بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی (ره)کاشـان را بسـیار عالی دانـست و گفت :مشابه چنین بیمارستانی که با این جدیت پیگیر جلسات کتابخوانی باشد، وجود ندارد و وزارت ارشاد تا سقف 5میلیون تومان بن کتاب به بیمارستان اختصاص می دهد. تقدیم دو جلدكتاب نفيس مثنوی معنوی از طرف جناب آقای نیکنام حسینی پور(مدیرعامل خانه کتاب) به كتابخانه بیمارستان و اهداي كتاب شاهنامه فردوسي و چهار اثر فلورانس از طرف پرسنل محترم بخش زايمان به كتابخانه از دیگر برنامه های این نشست بود. در پایان مسئولان فرهنگی وزارت ارشاد از بخش های مختلف بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی (ره) کاشان بازدید نمودند.

تقی زاده