برگزاری پانزدهمین نشست کتابخوانی

27 ارديبهشت 810
پانزدهمین نشست کتابخوانی در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی برگزار شد

به گزارش پیام محب ،پانزدهمین نشست کتابخوانی همزمان با شب میلادکریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) و با ارائه جناب آقای دکتر مصطفی سروی زاده رئیس محترم بیمارستان و با موضوع«درس هایی مدیریتی ازمایو کلینیک » از فصل سوم این کتاب با عنوان «طبابت گروهی» درسالن همایش بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان  برگزار شد.

وی با بیان اینکه در مایو کلینیک همه کارها حساب شده و بصورت تیمی صورت می گیرد، گفت: پزشک مدیردرمان است و همه کارها مانند مشاوره، مددکاری، بازتوانی با مدیریت او انجام می شود و بیمار مجبور نیست برای هر یک از کارها به  افراد مختلف مراجعه کند.

رئیس بیمارستان آیت ا... یثربی(ره) ادامه داد:بیمار نیازهایی دارد که باید برآورده شود و این امر وجه تمایز مایو کلینیک نسبت به سایر مراکز درمانی است. دکتر سروی زاده با تاکید بر اینکه در مایو کلینیک از پزشکان معروف استفاده نمی شود، افزود: پزشکان معروف از خود راضی هستند و تمایل ندارند در کار تیمی شرکت کنند و همچنین طبابت دیگر پزشکان را قبول ندارند و در پی درآمد هستند و این عوامل از جمله دلایلی است که در مایو کلینیک از پزشکان معروف استفاده نمی کنند.

وی خاطر نشان کرد: همه افراد نیازمند احترام هستند و این احساس باعث شراکت در کار تیمی می شود. رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان  با اشاره به اینکه همه افراد توانمندی های خاموشی دارند که به مرور زمان تبلور پیدا می کند، یادآورشد: احترام و عزت اراده شخص را بهبود می بخشد و اعتماد به نفس را افزایش می دهد.

در پایان این نشست راهکارهای مشابهی که می توان در بیمارستان آیت ا... یثربی پیاده سازی کرد مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.