اخذ لوح زرین پنجمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی توسط بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی

رضا نعناکار مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان گفت: بیمارستان فوق تخصصی بیمارستان آیت ا... یثربی در پنجمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی موفق به اخذ لوح زرين پنجمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی شد.

پنجمین اجلاس سراسری مسئولیت پذیری اجتماعی و فرهنگ سازمانی با رویکرد اعطای جایزه ملی هاتف (همبستگی اقتصادی، توسعه فرهنگی)که با حضور شرکت‌های بزرگ دولتی و بخش خصوصی مورخ شهریور ماه 1401در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، با توجه به ارزیابی های صورت گرفته در محورهای:
1) هوشمندی کارآفرین در انتخاب و ارائه محصول
2) توانمندی کارآفرین در ایجاد زیرساخت ها و بکارگیری منابع
3) تعهد کارآفرین در پذیرش مسئولیت اجتماعی
4) مهارت كارآفرين در مديريت كسب و كار
5) دستاورد ها و نتایج
 حائز رتبه اول در حوزه مسئولیت های اجتماعی در کشور شده است
گفتنی است؛ازدیگر افتخارات بیمارستان فوق تخصصی بیمارستان آیت ا... یثربی در راستای مسئولیت های اجتماعی، دارا بودن لوح زرین دومین همایش ملی کارآفرینان و مسئولیت اجتماعی در سال 1400 می باشد.
تقی زاده