مهر با مهربانی آمد

آفریننده مهر آن زمان که انسان را سرشت محبت را در قلبش نوشت و مُهر کرد راز قلب انسان را؛ قلبی که می تپد برای قلبی دیگر، قلبی که به درد می آید از رنج قلبی دیگر. قلبی که شادمان می شود از شعف قلبی دیگر. قلبی که می گذرد از تمام داشته هایش برای قلبی دیگر.

انسانی که سخاوت دستانش، به سخاوت آسمان طعنه خواهد زد و تقسیم لبخندش گره از چین پیشانی ها خواهد گشود.

انسانی که برای استجابت آرزوهای انسانی دیگر باران خواهد شد تا سرزمین ترک خورده یأس، رنگ شادمانی و شکوفایی بگیرد.

انسانی که برای آسایش دلی بی آرامش پر از مهر خواهد شد تا در پناه چشمان مهربانش غم ها کوچ کنند.

انسانی که در قطره قطره اشک کودکی یتیم غرق خواهد شد و با آه برخاسته از غربت پیرمرد یا پیرزنی، آب.

بیماران مبتلا به سرطان تحت پوشش  بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی بیش از دو سال است که سه شنبه های هرهفته با عشق در کلاس های تاب آوری نوین که دربیمارستان برگزار می شود،شرکت می کنند و زیر نظر مشاور روانشناسی می آموزند که چگونه می توانند با روحیه ای شاد و پر امید این بیماری را شکست دهند.

آنان می دانند نبرد با این بیماری فقط با توکل بر خدا و اعتماد به پزشک و روش های نوین درمانی میسر است.

ارتباط اعضای کلاس های تاب آوری نوین فقط به حضور در کلاس های بیمارستان خلاصه نمی شود و هر هفته در سالن ورزشی و یا خانه های تاریخی و مکان های گردشگری با رعایت موازین بهداشتی همدیگر را می بینند و تجربیات موفق خودشان را با هم به اشتراک می گذارند.

در دوران شیوع کرونا بسیاری از سرپرستان خانواده های مبتلا به سرطان به سبب از دست دادن شغل و درآمد نمی توانند از پس هزینه و مخارج خانوار و درمان بیماری برآیند ولی خیرین این خانواده های آسیب پذیرو بی بضاعت را فراموش نکردند و با آغاز ماه محرم این کمک ها شدت بیشتری یافت و خیرین درچندین نوبت اقدام به تهیه سبد کالا شامل گوشت، مرغ، برنج، روغن و میوه های تازه ... نمودند.

اوج مهربانی و همدلی خیرین در تامین کمک هزینه دارو و تجهیزات پزشکی  تبلور یافت و کمک های مادی آنان تا حدودی التیام بخش سختی هایشان در این روزهای کرونایی شد.