پیام تسلیت وزیر بهداشت در پی شهادت مدافع سلامت، دکتر محمدزارع

پیام تسلیت وزیر بهداشت در پی شهادت مدافع سلامت، دکتر محمدزارع، رییس بیمارستان لبافی نژاد تهران بر اثر ابتلا به کرونایام تسلیت وزیر بهداشت در پی شهادت مدافع سلامت، دکتر محمدزارع، رییس بیمارستان لبافی نژاد تهران بر اثر ابتلا به کرونا

▪️طوفان بلاخیز کرونا در ماههای اخیر علیرغم تلاش شبانه روزی همکارانمان در سراسر کشور جان تعداد قابل توجهی از هموطنان عزیزمان را گرفت.

در این بلا، مدافعین رشید سلامت نیز بیگزند نماندند و صدها نفر از جان برکفان خدمتگزارمان در نظام سلامت مبتلا، بستری و دهها نفر به خیل شهدا پیوستند که هر روز خبر جانگداز از دست رفتن عزیزی از این گروه فداکار داغ تازهای بر دل اینجانب و همکارانم مینهد.

متأسفانه امروز در سوگ یکی از همکاران صدیق دیگرمان نشستیم و دکتر محمد زارع چشم پزشک فداکار، اخوی دوشهید بزرگوار و رئیس محترم بیمارستان شهید لبافینژاد را پس از ابتلا به بیماری COVID-19 از دست دادیم. وی که سالها در سنگرهای متعدد در خدمت نظام سلامت بود و در این ایام نیز از هر کوششی جهت خدمت به بیماران کرونائی دریغ نورزید.

ضمن تسلیت به جامعه پزشکی و خانواده محترمش و درود به روح بلند همه شهدای مدافع سلامت برای وی همنشینی با سالار شهیدان در کنار دوشهید بزرگوارش و برای خانواده ارجمندش صبوری و اجر  بیپایان آرزومندم.

دکتر سعید نمکیوزیر بهداشت درمان و‌آموزش پزشکی