کتاب"موفق شوید حالش را ببرید" در پنجاه و دومین جلسه کتابخوانی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی بررسی شد

کتاب "موفق شوید حالش را ببرید" نوشته آقای محسن محمدی روز چهارشنبه 26شهریور در سالن همایش بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

این دومین بار است که نویسنده کتاب، شخصاَ در جلسات کتابخوانی بیمارستان حضور یافته و کتابی که خود به نگاشته را در برای حضار تشریح و تبیین می کند.

این کتاب شامل هفت فصل می باشد و به خواننده می آموزد در صورتیکه به دستورات و روش های آن عمل کنید، می توانید زندگی خارق العاده، شاد و لذت بخشی برای خودتان بسازید.

کتاب "موفق شوید حالش را ببرید" به موضوعاتی از قبیل توانایی های انسان، هدف گذاری، اعتماد به نفس ، باور اشتباه نسبت به پول و فراوانی، عادات مثبت، ترس از راه اندازی کسب و کار، خلاقیت ، مدیریت زمان و ... می پردازد.

مطالعه این کتاب جذاب و خواندنی را به علاقه مندان راز و رمز موفقیت توصیه می کنیم.