«وبینار چیست؟»

وبینار مخفف کلمه «سمینار مبتنی بر وب»  (Web-based Seminar) است. یک وبینار، رویدادی مجازی و آنلاین است که بر بستر اینترنت و در لحظه برگزار می شود؛ به زبان ساده تر، یک وبینار به معنی رویداد آنلاینی است که مخاطبان علاقه مند از سراسر دنیا می توانند در آن شرکت کنند. مهم ترین ویژگی وبینارها تعامل و گفتگو و همچنین تبادل اطلاعات در لحظه است.

امروزه وبینارها مورد استقبال قرار گرفته  و شاید یکی از این دلایل آن این باشد که برنامه ریزی برای برگزاری یک رویداد آنلاین ساده تر از یک رویداد حضوری است خصوصا در شرایط کنونی که ویروس کرونا اجازه برگزاری جلسات و تجمعات را نمی دهد.

در همین راستا تیم مدیریتی بیمارستان آیت ا... یثربی با هدف آموزش و آگاه سازی مخاطبان از خدمات نوین این مرکز درمانی اقدام به برگزاری 12وبینارتاکنون نموده است که می توان به وبینار خانم دکتر افسانه تقریری(متخصص زنان و زایمان)، آقای دکترمحمد صادق پور عباسی(فوق تخصص جراحی قلب و عروق)، پروفسور جواد مشرقی(رئیس انجکن ریاضی کانادا)، آقای دکتر مهدی رجبی (فلوشیپ فوق تخصص اینترونشنال درد)، خانم دکتر نغمه ارکان(متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری)، دکتر علیرضا سلیمانی(فوق تخصص کلیه و فشارخون)، آقای دکترمحمد عیدی( فوق تخصص جراحی)،آقای دکتر مصطفی سروی‌زاده(متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی)، مهندس رضا نعناکار(مدیرعامل موسسه محب سلامت کاشان) اشاره کرد و استقبال عموم مردم  با بازدید بیش از 3000 نفر موجب دلگرمی و استمرار آن شده است.