حضوردر شانزدهمين نمایشگاه بین‌المللی صنعت توريسم، و صنایع گردشگری

23 بهمن 1401

حضور و درخشش #بیمارستان_فوق_تخصصی_آیت_الله_یثربی_کاشان در شانزدهمين نمایشگاه بین‌المللی صنعت توريسم، و صنایع گردشگری

نمایشگاه ها همواره یکی از ابزارهای کارآمد و مطلوب در زمینه بازاریابی در جهت توسعه صنعت گردشگری به شمار می‌رود و به عنوان نقطه کانونی برای رو در رو نمودن عرضه کنندگان و مصرف کنندگان کالا و خدمات از نقش به سزایی در معرفی چهره به چهره نوآوری ها و خلاقیت های عرصه های مختلف برخوردار می باشد.

بر همین اساس معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی برگزاری نمایشگاه جامع و کاملی با عنوان “شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته” را در دستور کار خود قرار داده و آن را در تقویم رویدادهای سازمان جهانی گردشگری به ثبت رسانده است.

این رویداد هر ساله با هدف تجمیع ظرفیت های موثر صنعت گردشگری و به منظور استفاده بهینه از منابع موجود و همچنین ایجاد زمینه های لازم جهت حضور فعال بخش خصوصی به عنوان یکی از اصلی ترین ارکان توسعه این صنعت برگزار می گردد.

با توجه به بررسی و کارشناسی آسیب های ناشی از پاندمی ویروس کووید 19 در سراسر دنیا و تاثیر مستقیم آن بر ایجاد رکود در صنعت گردشگری، در نظر است ” شانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری صنایع وابسته” را از تاریخ 18 الی 21 بهمن ماه 1401 در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران با حضور کلیه فعالان این صنعت، مطابق با استانداردهای روز دنیا و پروتکل های بهداشتی ستاد ملی کرونا برگزار نماید.

بیمارستان_فوق_تخصصی_آیت_الله_یثربی_کاشان تنها مرکز دارنده مجوز پذیرش بیماران بین‌الملل (IPD) در منطقه با هدف معرفی ظرفیتها وتوانمندی های خوددر این نمایشگاه شرکت نموده است.

تقی زاده