درمان رایگان بیماران مبتلا به سرطان در بیمارستان آیت الله یثربی کاشان

21 دی 1401

بمناسبت ششمین سالگردتاسیس بیمارستان، واحدرسانه عنوان کرد:

انجام 94 هزار جلسه رادیوتراپی، 44 هزار جلسه شیمی درمانی و 5 هزار جلسه براکی تراپی ، بدون  دریافت فرانشیز (بصورت رایگان) .

رضا نعناکار، مدیرعامل بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان با اشاره به درمان بسیاری از سرطان ها از طریق شیمی درمانی، رادیوتراپی (پرتو درمانی) و براکی تراپی بدون دریافت فرانشیز از بیماران اظهار داشت: بیماران مبتلا به سرطان با هر نوع پوشش بیمه ای و داشتن یا نداشتن بیمه تکمیلی، با مراجعه این مرکز درمانی بدون دریافت هزینه ای وارد مرحله درمان می شوند.

وی با بیان اینکه تجهیزات مورد استفاده در بخش های درمان سرطان این مرکز درمانی از به روزترین دستگاه های موجود در دنیا تهیه شده است، گفت: در این مرکز ۱۸ تخت شیمی درمانی، ۲ دستگاه رادیوتراپی و یک دستگاه براکی تراپی وجود دارد.

وی با اشاره به اسکان رایگان بیماران و همراهان آن ها که از خارج شهرستان کاشان برای درمان بیماری سرطان به این بیمارستان مراجعه می کنند، گفت: طول دوره درمان بیمارانی که برای رادیوتراپی به این مرکز مراجعه می کنند، معمولاً بیش از یک ماه زمان نیاز دارد در همین راستا یک مجموعه همراه سرای سنتی در اختیار بیمارانی که از شهرهای دیگر به کاشان می آیند قرار داده می شود.

نعناکار با اشاره به آمادگی کامل بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان در خصوص پذیرش رایگان بیماران سرطانی از سراسر کشور خاطرنشان کرد: این مرکز درمانی آمادگی دارد تا بیماران سرطانی که ممکن است در انتظار نوبت های طولانی مدت بیمارستان های دولتی در شهرهای دیگر باشند، در اسرع وقت پذیرش کرده و مراحل درمان آنان را به صورت کاملاً رایگان آغاز کند.

تقی زاده