ثبت رکوردبیش از 7000تولد نوزاددر بیمارستان تاکنون

20 دی 1401

به بهانه ششمین سالروز تاسیس بیمارستان:اهتمام ویژه تیم مدیریتی بیمارستان برای رفاه حال مادرانیکه شیرین ترین لحظه های زندگیشان ،با تولد فرزند دلبندشان رادر بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی رقم زدند.

به گزارش واحد رسانه بیمارستان مهندس نعناکار مدیر عامل موسسه محب سلامت کاشان بیان کرد:بیمارستان در راستای ایفای مسئولیت های اجتماعی خود و فراهم نمودن یک  زایمان ایمن و آرام برای مادران باردار از شهریور ماه سال 1399 تا پایان خرداد ماه سال 1401 مبلغ 45 میلیارد ریال وام قرض الحسنه 4 % اعطاء کرد،وی افزود:از اقدامات دیگر جهت رفاه حال مادران  اهدای کیک تولد، فیلمبرداری از مراحل زایمان و یک عدد شاسی عکس هدیه بیمارستان فوق تخصصی آیت ا...یثربی به مادران باردار می باشد.

همچنین دکتر مصطفی سروی زاده، رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی در مصاحبه با پیام محب ضمن تقدیر و تشکر از پزشکان متخصص زنان و زایمان، بیهوشی و اطفال و کلیه پرسنل بیان کرد:در بخش زایمان از آخرین روش های کاهش درد مانند: ماساژ درمانی، ورزش درمانی، تکنیک های تنفسی و هوازی، گرما و سرما درمانی، زایمان بی درد (اپیدورال) استفاده می شود.
شایان ذکر است که شنوایی و بینایی سنجی نوزادان، نمونه گیری خون بند ناف جهت ذخیره سازی سلول های بنیادی و واکسیناسیون در این بخش صورت می گیرد.

ما محیطی فراهم نموده ایم که تاکنون بیش از 7 هزار مادر باردار ثبت شیرین ترین لحظه های زندگیشان را با تولد فرزند دلبندشان، دراین بیمارستان رقم زدند.

تقی زاده