چاپ مقاله "بررسی تطابق پرتویی دو شتابدهنده خطی" توسط تیم محترم واحد فیزیک بخش #رادیوتراپی در مجله های بین المللی

19 دی 1401

چاپ مقاله "بررسی تطابق پرتویی دو شتابدهنده خطی" توسط تیم محترم واحد فیزیک بخش رادیوتراپی درمجلهISI RADIOTAION PROTECTION DOSIMETRY

در این مطالعه تطابق پرتویی شتابدهنده های خطی پزشکی در حال کار در بیمارستان فوق‌تخصصی آیت الله یثربی مورد بررسی قرار گرفته است.
تطابق پرتویی شتابدهنده های خطی جهت کاهش زمان تاخیر درمان بیماران هنگام خرابی و زمان تعمیرات یکی از دستگاه ها حاثز اهمیت می باشد.
در این مطالعه مشخص شد شتابدهنده های خطی در انرژی های فوتونی 6 (تمام اندازه میدان ها) و 15 (اندازه میدان های کوچکتر از 15 × 15 سانتی متر مربع) مگا ولت مطابقت پرتویی دارند.
همچنین بیم های الکترونی در تمام اندازه میدان ها (به جز اپلیکاتور 5 سانتی متر مربع) دارای تطابق پرتویی هستند.
?با آرزوی موفقیت روز افزون برای همکاران گرامی واحد فیزیک بخش رادیوتراپی (خانم سروش سیستانی، آقای حمیدرضا بابایی‌فر، داریوش خرمیان(نویسنده مسئول)، محمود نراقی، دکتر مصطفی سروی‌زاده، فراز کلانتری و دکتر علی ابراهیمی)

تقی زاده