گرامیداشت روز ملی کیفیت در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی

24 آذر 1401

قدردانی تیم مدیریتی بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی از زحمات سرمایه های انسانی واحد های اعتبار بخشی  و بهبود کیفیت بیمارستان .

به مناسبت روز ملی کیفیت تیم مدیریتی بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی از زحمات سرمایه های انسانی واحد های اعتبار بخشی (سرکارخانم زهرا بنی آدمیان) و بهبود کیفیت (سرکارخانم مریم السادات یوسف زاده) بیمارستان با اهدای کارت هدیه 5000000 ريالی به هر یک از آن ها قدردانی نمودند.

كيفيت چيست؟
كيفيت‌ به‌ معناي‌ دستيابي‌ به ‌استانداردهاي ‌از پيش ‌تعيين ‌شده‌ است. با توجه‌ به‌ اين‌ تعريف‌ ابتدا استانداردهاي‌ارايه ‌خدمت‌ مشخص‌ شده‌‌ و سپس ‌فعاليت ها در جهت‌ دستيابي‌ به‌ اين‌استانداردها انجام‌ مي‌ شود و استانداردها را براي‌ داده ‌ها (شامل ‌مواد، نيروي‌ انساني‌، تجهيزات‌، فضا، پول‌ و...) و فرآيندها در نظر مي‌ گيرند.

كيفيت ‌به ‌معناي‌ كار درست ‌را بار اول ‌صحيح‌ انجام‌دادن‌ و بارهاي‌ بعد بهتر از بار اول‌ انجام‌ دادن است. تعريف‌ فوق‌ متضمن‌ تصميم ‌گيري‌ كيفي ‌است‌. زيرا بسياري‌ از كارها هستند كه ‌انجام‌ مي ‌گيرند ولي‌ آن‌ كارها در راستاي‌ رسالت‌ سازمان‌ و دستيابي‌ به ‌هدف‌ يا آرمان‌ مشترك‌ ترسيم‌ شده‌ براي‌ سازمان‌، نيست؛ اين‌ تعريف ‌داراي‌ عملكرد كيفي‌ نيز مي ‌باشد چرا كه‌ كارهاي‌ درست‌ به‌ طور صحيح‌ انجام‌ داده‌ مي ‌شوند.

تقی زاده