فشار خون بالا علت اصلی حمله قلبی و سکته است

16 ارديبهشت 807

بنا بر آخرین تحقیقات دانشمندان در حال حاض، کاهش فشارخون یکی از مهم‌ترین شیوه‌های کاهش ریسک حمله قلبی یا سکته است.

تغییرات کوچک می‌تواند تفاوت‌های بزرگی در کنترل فشارخون ایجاد کند.

کنترل مداوم فشارخون: فشارخون ۱۲۰/۸۰ یا کمتر به عنوان یک فشارخون عادی تلقی می‌شود. اگر فشارخون ۱۳۰/۸۰ یا بالاتر باشد به معنای فشارخون بالاست و فرد در معرض ریسک بالا بیماری قلبی و سکته است.

مصرف قرص‌های تجویزی فشارخون: داروی تجویزی می‌تواند یکی از مؤثرترین راه‌های کنترل فشارخون باشد.

حفظ وزن سالم بدن: وزن نرمال باید حفظ شود و شاخص توده بدنی باید بین ۱۸.۵ و ۲۴.۹ نگه داشته شود.

رژیم غذایی سالم و کم نمک: مصرف میوه و سبزیجات و غلات کامل باید زیاد باشد. محصولات لبنی کم چرب و گوشت کم چرب مصرف شود. میزان مصرف نمک باید کمتر از ۱۵۰۰ میلیگرم باشد.

داشتن تحرک فیزیکی: حداقل هفته‌ای ۱۵۰ دقیقه ورزش با شدت متوسط تا شدید داشته باشید.

عدم مصرف مشروبات الکلی

عدم استعمال دخانیات.