اطلاعیه ثبت نام لیسانس رادیولوژی، سی تی اسکن و مدارک پزشکی

اطلاعیه فرم ثبت نام (دارندگان مدرک فوق دیپلم و لیسانس کمک بهیاری، پرستاری، علوم آزمایشگاهی)

موسسه محب سلامت کاشان جهت تکمیل نیروی کمک بهیار، پرستار و آزمایشگاه بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی (ره) از علاقمندان با مدرک مرتبط دعوت به همکاری می نماید.
در خصوص سایر رشته های شغلی متعاقبا اطلاع رسانی خواهد گردید.

بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی (ره) بصورت غیر انتفاعی و با کمک خیرین احداث گردیده و یکی از زیر مجموعه های هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی می باشد که استخدام در این بیمارستان بر اساس قانون کار جمهوری اسلامی صورت خواهد پذیرفت.

این مجموعه دارای اصول و منشور اخلاقی می باشد که نیروهای شاغل ملزم به تعهد و پای بندی به آن خواهند بود. لذا از کسانیکه دارای انگیزه بالا برای خدمت هستند و منشور سازمانی ذیل را قبول دارند، دعوت به همکاری می نماید.

متقاضی محترم لطفا" شرح وظایف شغلی را مطالعه فرموده و سپس فرم ثبت نام را تکمیل نمائید. اینجا کلیک کنید...