برگزاری دومین کارگاه آموزش رادیوتراپی

26 ارديبهشت 777

دومین کارگاه آموزشی با موضوع "رادیوتراپی چیست؟" با ارائه سرکارخانم صدیقه عباسیان و آقای مهندس حمیدرضا بابایی فر، روز چهارشنبه 7 شهریور با حضور پرسنل و پرستاران بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی(ره) در سالن همایش برگزار شد.مهندس بابایی فر، مسئول فیزیک پزشکی دررادیوتراپی دراین کارگاه به اهداف رادیوتراپی، انواع پرتوها، پرتوهای رادیوتراپی ،پرتوهای یونیزان، نحوه عملکرد پرتو بر سلول های تومورال، میزان و نحوه دز جزبی بافت ها، تفاوت های رادیوتراپی اکسترنال و براکی تراپی وانواع تکنیک های آن کارکردهای آنها توضیحات مبسوطی ارائه کرد.سرکارخانم عباسیان، مسئول بخش رادیوتراپی نیزبه چگونگی اثررادیوتراپی برروی سلول های سرطانی، مراحل انجام رادیوتراپی از آغاز تا پایان توضیحاتی داد.