برگزاری تور گردشگری اصفهان  ویژه بیماران کانسری

سی و یکمین تور گردشگری ویژه بیماران کلاس های تاب آوری نوین بیمارستان فوق تخصصی آیت ا... یثربی برگزار شد.

سارا علی زاده، سایکوانکولوژیست(مراقبت های روانشناختی بیماران کانسری) با بیان اینکه 20 نفر از بیماران کانسری در این تور گردشگری شرکت کرده اند، گفت: تور گردشگری ویژه بیماران کلاس های تاب آوری نوین در شهر اصفهان برگزار گردید و در این تور از مکان های گردشگری نظیر آکواریوم، باغ گل ها و... دیدن شد.
هدف از برگزاری این تورهای گردشگری ایجاد نشاط، شادابی و امید در بیماران کانسری می باشد.

لازم به ذکر است؛کلاس های ورزشی و بدنسازی بصورت رایگان روزهای یکشنبه  و چهارشنبه هر هفته در سالن ورزشی آراد برگزار می شود.
کلاس های تاب آوری نوین بصورت رایگان هر هفته در سالن همایش برگزار می شود.
سرکار خانم علیزاده مجری و برگزار کننده کلاس های تاب آوری نوین می باشند.

تقی زاده