با تشخیص به موقع تیم جراحی قلب در بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی یک بیمار کاشانی نجات یافت

31 شهریور 1401

با مراجعه بیمار65ساله به بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان وبا تشخیص به موقع وجودتوده داخلی قلب توسط پزشکان به صورت اورژانسی تحت عمل جراحی قرارگرفت.

به گزارش واحدرسانه بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی ، دکترمحمدصادق پورعباسی فوق تخصص جراحی قلب وعروق اظهار کرد: با مراجعه خانم بیمار65ساله به علت درددرناحیه قلب ،با تشخیص به موقع وجودتومورقلبی ،به صورت اورژانسی تحت عمل جراحی قرارگرفت که باحال عمومی مساعد درحال گذراندن دوران نقاهت میباشد،وی سرعت درتشخیص بیماری را یکی از عوامل مهم برای نجات جان این بیماردانست.

گفتنی است ،این بیمارستان با بهره گیری از جدیدترین تجهیزات استاندارد و به روز دنیا، تیم مجرب و با سابقه جراحی قلب درخدمت مردم شریف میباشد.

تقی زاده