افتتاح بیست و هفتمین نمایشگاه فرهنگی-هنری بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی توسط فرماندارکاشان

بیست و هفتمین نمایشگاه فرهنگی هنری محب با موضوع مسئولیت‌های اجتماعی محب بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی کاشان باحضور معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان  جناب آقای دکتر محمد شریف زارعی  افتتاح گردید.

درحاشیه این مراسم که معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان کاشان جناب آقای دکتر محمد شریف زارعی و ریاست محترم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان کاشان جناب آقای دکتر میثم نمکی حضورداشتند، فرماندارمحترم کاشان از روند ارائه خدمت رسانی مطلوب به بیماران وهمراهان آنهاوایجادمحیطی در شان مردم شریف قرارگرفت وازفعالیتهای بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی تشکروقدردانی نمودند.

گفتنی است این نمایشگاه با اهداف:

حفظ محیط زیست
✅ترویج فرهنگ کتابخوانی
✅تسهیل شرایط فرزندآوری
✅ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه
✅ایجاد محیطی شاد و فرح بخش برای بیماران و کارکنان
✅ارائه خدمات بدون دریافت فرانشیز برای بیماران صعب العلاج

افتتاح گردید.

علاقمندان می توانند از ساعت 8 صبح تا 22 شب با مراجعه به لابی طبقه اول بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی ازاین نمایشگاه دیدن فرمایند.

تقی زاده