مرکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی مزین به نام شهید "دکتر زارع" شد

رئیس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی گفت: به یاد تلاش ها و زحمات شهید مدافع سلامت مرکز توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان مزین به نام شهید "دکتر زارع" شد.

دکتر مصطفی سروی زاده با بیان اینکه "دکتر محمد زارع " جزو اعضای هیئت موسس بیمارستان فوق تخصصی آیت الله یثربی  بودند و زحمات زیادی در تاسیس و راه اندازی مرکزتوسعه تحقیقات بالینی بیمارستان متحمل شدند، افزود: مرکزتوسعه تحقیقات بالینی بیمارستان از سال 1396 با مجوز وزارت بهداشت راه اندازی شده  و تاکنون تحقیقات گسترده پژوهشی در زمینه سرطان در این مرکز انجام گرفته است.

وی ادامه داد: با هدف ارج نهادن به زحمات این اسوه علمی و پژوهشی و در آستانه چهلمین روز شهادت این شهید والامقام، مرکزتوسعه تحقیقات بالینی بیمارستان به نام شهید مدافع سلامت "دکتر زارع" نامگذاری شده است.