بیش از 750 جراحی بای پس در بیمارستان فوق تخصصی آیت اله یثربی انجام شده است

17 ارديبهشت 807

جراح و فوق تخصص لاپاراسکوپی و چاقی گفت: بیش از 750 جراحی بای پس  طی یک سال و نیم گذشته در بیمارستان فوق تخصصی آیت اله یثربی انجام  شده است.

دکتر محمد عیدی با بیان اینکه اعمال جراحی چاقی به روش لاپاراسکوپی به چندین روش انجام می گیرد، افزود:اعمال جراحی لاپاراسکوپی متنوع می باشد که شایعترین آن اسلیو و جراحی بای پس است و شامل 13 الی 15 متد جراحی متفاوت می باشد.

وی ادامه داد: در مجموع تعدادی از اعمال جراحی چاقی صرفا با دستکاری معده انجام می شود مانند جراحی اسلیو و در تعدادی از این اعمال همزمان دستکاری روده هم انجام می گیرد مانند جراحی بای پس.

عضو انجمن جراحان عمومی ایران با اشاره به اینکه معیار مهم  درموفقیت اعمال جراحی چاقی کاهش وزن و کاهش عوارض ثانویه به بیماری چاقی می باشد، افزود: مثلاَ افرادی که بیماری دیابت ،فشار خون و کبد چرب، ناباروری ،قند، مشکلات قلبی، تنفسی، مشکلات هورمونی و ... قبل از عمل داشته اند ، پس ازانجام  جراحی این عوارض برطرف و یا بهبود داشته است.

دکتر عیدی اظهار داشت: بانوان بیشترین متقاضیان جراحی بای پس هستند و این نشان دهنده اهمیت دادن بیشتر بانوان به مساله سلامتی باشد.

وی با تاکید بر اینکه شهر کاشان و بیمارستان فوق تخصصی آیت اله یثربی یکی از مجهزترین تجهیزات پزشکی در زمینه اعمال جراحی چاقی را دارد، گفت: به جرات می توانم بگویم بیمارستان فوق تخصصی آیت اله یثربی یکی از مجهزترین بخش جراحی را در منطقه دارد و دیگر نیاز نیست بیماران برای اعمال جراحی به شهرهای مجاور مراجعه نمایند.

جراح و فوق تخصص لاپاراسکوپی و چاقی خاطرنشان کرد: بیش از 750 جراحی بای پس با جدیدترین متدهای جراحی با بالاترین آمار بهبودی  طی یک سال و نیم گذشته در بیمارستان فوق تخصصی آیت اله یثربی صورت گرفته است.